PhotoTherapy

PhotoTherapy - Stichting PUUR Zien

Fotografie inspireert

Puur Zien helpt je aan persoonlijke inzichten door positief-actief aan het werk te gaan vanuit positieve psychologie en narrative coaching. NLP/Life Coach Melanie E. Rijkers werkt hierbij op allerlei manieren met foto's.

Door het bekijken en maken van beelden kun je een ervaring in het hier en nu beleven (associëren). Door beelden te bekijken en te bespreken kun je je losmaken van de ervaring (dissociëren).

PhotoTherapy technieken hebben betrekking op het projectie proces; welke betekenis heeft de foto voor jou?

‘Ik mag er zijn!’

Creëer een blijvende verbinding met het nu door je te verwonderen. Nooit meer eenzaam is de kracht van Puur Zien. Ervaar simpelweg zijn, omdenken en ont-moeten.

Vernieuwend en verfrissend kijken naar kleur, vorm en perspectief. Wat neem je waar? Hoe is jouw perceptie van de werkelijkheid, van de wereld om je heen?

PhotoTherapy - Stichting PUUR Zien

Eenzaamheid

Melanie werkt al meer dan 10 jaar met fotografie als therapie. Naast de photo walk zijn ook langere trajecten mogelijk. Tijdens het samen fotowandelen is Melanie jouw wandelcoach en leer je kijken met een pure blik en hoe in het moment te zijn. De wereld is mooi!

PhotoTherapy
  • Het zelfportret
  • Werken met portretfoto's gemaakt van jou, genomen door derden of de fotograaf/life coach
  • Werken met foto's verzameld of gemaakt door jou
  • Foto's uit het familiealbum en andere autobiografische foto's
Empowerment

Bij ziekte en verlies.
Puur Zien traject met voor/na foto's bij kanker of andere levensveranderende ziektes, in fotostudio, aan ziekbed, bij pasgeboren (ook overleden) kinderen in de verloskamer.

Bij stress.
Levensloopstress: het leven anders bekijken door Puur Zien. Anders kijken naar je lijf, naar je lijden. Vind met Puur Zien methode verlichting bij een burn-out en stress op het werk.

Bij werkstress.
Je werkgeluk weer vinden door Puur Zien. Hoe ziet jouw werkomgeving eruit, waar loop je langs, waar ben je? En: Wat neem je waar?

Appreciative Inquiry.
In verwondering verbinden. Een groepswandeling bijvoorbeeld met het team is de fotografie workshop ZIEN Anders Kijken op locatie. Improductiviteit omzetten in creativiteit en anders denken.

Een fotowandeling wordt gecombineerd met een coaching/groepsgesprek voor en na de photo walk waarin Melanie de theorie en foto's bespreekt.

Groepsworkshop: Maximaal 15 deelnemers, bij voorkeur 8 personen of minder.

1-op-1 Foto traject

Onderzoek je beeldtaal: 10 afspraken van 60 minuten vanuit een maandelijks te fotograferen thema. Ca. één keer per maand de door jou gemaakte foto's bekijken en bespreken. Hier krijg je inspiratie en nieuwe inzichten van!

Therapeutische fotografie

Wanneer je persoonlijk baat hebt bij het zelf maken van de foto's, is het therapeutische fotografie.

‘‘Ik ben chronisch ziek, maar die dag heb ik nergens last van gehad.’’

Zo Niet Saar - Stichting PUUR Zien PhotoTherapy - Stichting PUUR Zien

Tarieven:

Coaching per uur €125, exclusief reis- en verblijfkosten.

Groepsworkshop met maximaal 15 deelnemers, bij voorkeur 8 personen of minder. Prijs per uur €125, exclusief reis- en verblijfkosten.

1-op-1 Foto traject/Therapeutische fotografie

10 sessies van 60 minuten: €599, vooraf te betalen.

Betaling vooraf op factuur, een Tikkie sturen is zeker mogelijk.

Contact informatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: info@puurzien.nl of bel/Whatsapp naar 0650578414.

Adres: Backer & Rueb gebouw, Speelhuislaan 173, kamer 137A, 4815CD Breda.

Top