Wie zijn wij?

Stichting PUUR Zien

Stichting Puur Zien

Opgeleid tot autonoom fotograaf aan de Academie St. Joost werkt Melanie E. Rijkers [1971] ruim tien jaar als MeRy Fotografie, waarna in 2007 haar man en fotograaf Hans van Nunen [1967] er in de nieuwe studio bij komt. Als Artstudio23 creëren ze bekende feel good projecten zoals Trash The Dress en STOP Maternal mortality.

Lees meer over 'De kracht van een besmeurde trouwjurk' in BNdeStem. STOP Maternal mortality is een millenniumdoel van de Verenigde Naties waar de gemeente Breda, Simavi en Artstudio23 zich samen voor inzetten door middel van een 'Recordpoging bolle buiken op de foto'.

Bolle buiken - Stichting PUUR Zien

Samen ontwikkelen Melanie en Hans de ZIEN Anders Kijken fotowandeling, een workshop waarbij je mooie composities leert maken. Anders Kijken is ook de basis voor de Mindfulness/Miksang workshops. Het begon met wandelen in Breda, daarna door heel Nederland en inmiddels is Puur Zien (Eyespiration) over heel de wereld aan het werk.

In 2017 start Melanie coaching praktijk, en begint ze aan haar HBO studie tot psychosociaal counselor. Als HSP (Hoog Sensitief Persoon) en beelddenker gebruikt ze graag het Pure Zien. Anderen inspireren door Anders te Kijken is het doel van Stichting Puur Zien.

‘Het geluk van mooie foto's maken delen.’

De schoonheid van de wereld, en de schoonheid van jou, het gevoel 'ik mag er zijn!' na afloop van een therapeutische fotosessie. Anderen gelukkig maken en begeleiden, met fotografie als middel. Het geluk van mooie foto’s maken delen.

Veel projecten kunnen alleen bestaan door de gulle giften van onze sponsoren. Hans en Melanie hebben daarvoor Stichting Puur Zien opgericht. Zonder geldschieters was het boek PUUR. Trotse tienermoeders er nooit gekomen.

Of het extra geld voor noodzakelijke, praktische hulp voor Zo Niet Saar. Jonge moeder Saar, getroffen door Lyme en EDS, is van verpleging afhankelijk. Melanie ontmoette haar tijdens het fotograferen van PUUR. Trotse tienermoeders en stimuleerde haar nadat ze bedlegerig werd zelf te gaan fotograferen.

Contact informatie

Stichting Puur Zien

KVK 60949872

Backer & Rueb gebouw

Speelhuislaan 173

kamer 137A

4815CD Breda

info@puurzien.nl

Tel/Whatsapp 0650578414

Donaties: NL21INGB0006544911

PayPal

Paypal donations

Thank you – bedankt! Melanie E. Rijkers & Hans van Nunen


AVG Privacy Verklaring (PDF)

Top