Wie zijn wij?

Stichting PUUR Zien

Stichting Puur Zien

Opgeleid tot autonoom fotograaf aan de Academie St. Joost werkt Melanie E. Rijkers [1971] sinds 2007 samen met docent en fotograaf Hans van Nunen [1967].

Samen creëren ze bekende feel good projecten als Trash The Dress, Roodharigendag photo shoots en STOP Maternal mortality met de 'Recordpoging bolle buiken op de foto' in Breda en Hilversum.

Melanie en Hans zijn specialist in ZIEN Anders Kijken. Puur Zien is een leuke en laagdrempelige fotowandeling waarbij je de mooiste composities leert maken. Na afloop ga je de wereld voor altijd anders zien: met de focus op het goede.

Photo Walk Specialist

In 2017 start Melanie met Puur Zien coaching als praktijk, een combinatie van praktische fotografie, positieve psychologie en Narrative en NLP coaching.

‘Het geluk van mooie foto's maken delen.’

Inspireren door Anders te Kijken, met de focus op het goede, is het doel van Stichting Puur Zien. Het geluk van mooie foto’s maken delen. Samen op pad; Wat neem jij waar?

De Puur Zien contemplatieve fotografie workshop is inmiddels in heel Nederland en ver daarbuiten bekend. In het Engels als Eyespiration photo walk.

Een evenement als Trash The Dress inspireert: “Ik ben chronisch ziek, maar die dag had ik nergens last van.” Zie ook 'De kracht van een besmeurde trouwjurk' artikel (PDF) in BNdeStem.

Helpt u ons helpen? Alvast bedankt! Donaties: NL21INGB0006544911 t.n.v. Stichting Puur Zien.

Photo Coach Melanie met Charlotte

Contact informatie

Stichting Puur Zien

KVK 60949872

Backer & Rueb gebouw

Speelhuislaan 173

kamer 137A

4815CD Breda

info@puurzien.nl

Tel/Whatsapp 0650578414

Donaties en giften: NL21INGB0006544911

PayPal

Paypal donations

Thank you – bedankt! Melanie E. Rijkers & Hans van Nunen


AVG Privacy Verklaring (PDF)

Stichting PUUR Zien
Top