Inspiratiereis

Inspiratiereis Bali

Tussenpoos

Voel jij je ook weleens gehaast? Alsof je nergens meer tijd voor hebt dan alleen voor alles wat 'moet'? Het jachtige leven raast voorbij. Denk je “Waar doe ik het allemaal voor?!” verlangend naar een moment voor jezelf?

Neem dan de tijd voor een Tussenpoos. Een uur, dag, weekend of week (of nog langer) waarbij je de tijd neemt voor jezelf. Enkel de dingen doen die JIJ leuk vindt. Naast Puur Zien fotowandelingen kun je met coach Melanie op inspiratiereis.

Verwonder jezelf, ga tijdens deze reis de wereld en jezelf Zien met nieuwe ogen. Een op maat gemaakte reis ervaren met al je zintuigen. Zo komt het malende brein tot rust en ontstaat er nieuwe energie.

In een andere omgeving je ideeën weer laten stromen en genieten van de natuur, de mensen en het eten. Of je nu voor de stad of boerenland kiest, het is jouw tijd. Me-time zonder zweverigheid, van Hawaï tot aan huis.

Hawaii Nathalie Pagie Eyespiration

Eyespiration is everywhere

Een Eyespiration Photo Walk en individuele NLP en narratieve coaching is onderdeel van dit brainstorm en probleemoplossend-denken traject. Wat is jouw verhaal? Wat ontbreekt er? Wat neem je mee? En: waar wil je naartoe?

De 1-op-1 inspiratiereis is zeer geschikt voor creatieve professionals.

Nathalie Pagie, schrijfster: Mijn inspiratiereis naar Kauai (Hawaï) was er een om nooit te vergeten. Door Melanie heb ik dit paradijselijke eiland met andere ogen kunnen bekijken en zag ik meer dan 'gewoon' zon, zee, strand. Omdat Mel zelf ook schrijft, is ze bovendien de ideale sparringpartner en meedenker voor mij als thrillerschrijver. Ik raad een reis met Puur Zien zeker aan voor iedereen die zoekt naar inspiratie met een frisse blik. Mahalo, Mel!

Welke tussenpoos kies jij? Mail voor meer informatie en een op maat gemaakt voorstel naar info@puurzien.nl of bel/Whatsapp 0650578414. Je kunt elke bestemming kiezen, data in overleg.

Een individuele inspiratiereis is er vanaf €250, een weekend vanaf €1250. Je kunt een Tussenpoos reis combineren met een opleiding tot Puur Zien coach.

Bali ricefield Eyespiration Bali Omunity Heaven

Saskia Switzar: De reis naar Bali was niet alleen een reis naar een prachtig rustgevende eiland maar ook een reis terug naar mezelf. Het was een echte “eye opener”! Door het op een andere manier leren kijken naar je omgeving via Puur Zien kwam het Zen gevoel vanzelf!

Ik ga nu met hernieuwde energie, inzicht in mezelf en weer zelfverzekerd alle uitdagingen aan die op mijn pad komen! Ik ben erg blij dat ik deze reis naar het onbekende heb mogen maken en raad het iedereen aan!

'Op reis ben ik net iets gelukkiger.' En dat geldt voor (bijna) alle mensen, zegt de hoogleraar psychologie Ap Dijksterhuis. 'Reizen maakt ons gelukkiger, het houdt ons brein lenig, creëert extra tijd en ruimt vooroordelen op.'

Bali Omunity
Top