Puur Zien Coaching

Eyespiration Photowalk - Stichting PUUR Zien

DOEL: PERSOONLIJKE GROEI OF VERANDERING

Met Puur Zien Coaching & Fotografie Therapie leer je Anders Kijken, ga je ZIEN. Hier krijg je positieve energie van! Coach Melanie E. Rijkers is zelf een HSP (Hoog Sensitief Persoon) en beelddenker.

‘Ik kalmeer mijn drukke brein door te fotowandelen, en zo in het moment te Zijn.’

Coaching is een proces in persoonlijke ontwikkeling begeleiden. Je hoeft geen grote problemen te hebben om baat te hebben bij een Puur Zien traject, een combinatie van NLP, narrative coaching en fotografie.

Door Puur Zien leer je te reageren op zaken in je leven die je bezig of misschien zelfs wakker houden. Positief-actief aan het werk zijn sterkt je. Grote veranderingen kun je makkelijker aan, moeilijke gebeurtenissen beter een plaats geven.

Hoe zou het zijn om te ervaren dat je dingen kunt en gaat doen die je voor een coaching traject niet voor mogelijk hield?

‘Ik leerde dat ik het zelf was, die mijn ontwikkeling tegenhield.’

Coaching - Stichting PUUR Zien

STRESS VERMINDEREN

In deze tijd van overvloed zit de kracht van Puur Zien in de eenvoud en elegante balans van de elementen, terug te zien in de foto's die je maakt.

PhotoTherapy, narrative coaching en Miksang Contemplatieve Fotografie verlichten burn-out klachten en verminderen stress. Kies een Puur Zien fotowandeling, storytelling of andere praktische workshop.

In 2003 ondervind coach Melanie in levende lijve dat fotografie therapie is. De aanleiding is een reünie van de basisschool, waarna in 2005 het boekje 'n Kind 'n Huis 'n Auto met portretten van oud-klasgenoten uitkomt.

Vanaf 2011 onderzoekt Melanie actief en op allerlei manieren en plekken hoe contemplatieve fotografie helend is voor de beleving van het hier en nu. Met zelfacceptatie en je Vitale Zelf Zijn als doel, zijn mindfulness en met een pure blik kijken (Boeddhistische fotografie) een paar van de belangrijkste begrippen die zorgen voor een gelukkiger leven.

Enkele tips:

  • Ben actief, loop, wandel, fiets!
  • Eet. Meer groente en fruit, minder vlees en suiker.
  • Zeg, teken, zing het! Druk jezelf uit, maak van je hart geen moordkuil. Vertel, fotografeer, schrijf!
  • Start een project - en creëer nieuwe herinneringen.
  • Maar vooral: vind hierin de balans die voor jou werkt.

NLP EN NARRATIVE COACH BREDA

Voor het maken een afspraak of meer informatie: info@puurzien.nl of bel/Whatsapp 0650578414.

Adres: Backer & Rueb gebouw, Speelhuislaan 173, kamer 137A, 4815CD Breda.

Artikel Mindfulness Stee magazine

Mindfulness, artikel geschreven door Melanie. (klik op de foto voor download als PDF)

Top