Puur Zien Foto Coach

Eyespiration Photowalk - Stichting PUUR Zien

DOEL: PERSOONLIJKE GROEI OF VERANDERING

Met Puur Zien Foto Coaching leer je Anders Kijken, ga je ZIEN. Hier krijg je positieve energie van! Coach Melanie E. Rijkers is zelf een HSP (Hoog Sensitief Persoon) en beelddenker.

‘Ik kalmeer mijn drukke brein door te fotowandelen, en zo in het moment te Zijn.’

Coaching is een proces in persoonlijke ontwikkeling begeleiden. Je hoeft geen grote problemen te hebben om baat te hebben bij een Puur Zien traject, een combinatie van NLP, narrative coaching en fotografie.

Door Puur Zien leer je te reageren op zaken in je leven die je bezig of misschien zelfs wakker houden. Positief-actief aan het werk zijn sterkt je. Grote veranderingen kun je makkelijker aan, moeilijke gebeurtenissen beter een plaats geven.

Hoe zou het zijn om te ervaren dat je dingen kunt en gaat doen die je voor een coaching traject niet voor mogelijk hield?

‘Ik leerde dat ik het zelf was, die mijn ontwikkeling tegenhield.’

Coaching - Stichting PUUR Zien

STRESS VERMINDEREN

In deze tijd van overvloed zit de kracht van Puur Zien in de eenvoud en elegante balans van de elementen, terug te zien in de foto's die je maakt.

Eyespiration PhotoTherapy, narrative coaching en Miksang Contemplatieve Fotografie verlichten burn-out klachten en verminderen stress. Lekker bezig zijn tijdens Puur Zien fotowandeling, storytelling opdracht of andere praktische workshop, 1-op-1 of in een groep.

In 2003 ondervindt coach Melanie in levende lijve dat fotografie therapie is. De aanleiding is een re√ľnie van de basisschool, waarna in 2005 het boekje 'n Kind 'n Huis 'n Auto met portretten van oud-klasgenoten uitkomt.

Vanaf 2011 onderzoekt en ervaart Melanie op allerlei manieren hoe therapeutische en contemplatieve fotografie helend werkt voor de beleving van het hier en nu.

In het moment zijn: het moment net voor je de foto maakt, ongeacht het resultaat van de foto.

Met zelfacceptatie en je Vitale Zelf Zijn als doel, zijn mindfulness en het met een pure blik, zonder oordeel kijken (boeddhistische fotografie) belangrijke begrippen in de Puur Zien methode welke zorgt voor een gelukkiger leven.

Enkele tips:

  • Ben actief, loop, wandel, fiets!
  • Eet. Meer groente en fruit, minder vlees en suiker.
  • Zeg, teken, zing het! Druk jezelf uit, maak van je hart geen moordkuil. Vertel, fotografeer, schrijf!
  • Start een project - en creëer nieuwe herinneringen.
  • Maar vooral: vind hierin de balans die voor jou werkt.

NLP EN NARRATIVE COACH BREDA

Voor het maken een afspraak of meer informatie: info@puurzien.nl of bel/Whatsapp 0650578414.

Adres: Backer & Rueb gebouw, Speelhuislaan 173, kamer 137A, 4815CD Breda.

Artikel Mindfulness Stee magazine

Mindfulness, artikel geschreven door Melanie. (klik op de foto voor download als PDF)

Top