Bali inspiratiereis

Bali - Stichting PUUR Zien

Laat je inspireren door mijn frisse en bijzondere blik op de wereld. Ga ZIEN Anders Kijken op het prachtige eiland Bali Indonesië. Ontmoet en ont-moet, vind zonder zweverig te zijn innerlijke rust.

Mindfulness fotoreis

Bali is de perfecte plek om mindful te wandelen en te leren “in het moment te zijn”. Tijdens de vijf dagen samen zien we het mooie eiland telkens van een andere kant. Zo staan we vroeg op om de lokale markt maar ook de zonsopkomst te zien. We gaan genieten van het gouden uur bij de rijstvelden.

Bali - Stichting PUUR Zien

Naast Sanur en Ubud gaan we naar Omunity, een lokaal initiatief midden in het bergdorp Sudaji. Je logeert in een bamboe huisje aan de rand van het zwembad wat gevuld is met helder bronwater uit de bergen. Dagelijks is er een fotografie workshop en coaching gesprek.

Ondertussen word je verwend met het lekkerste ‘home cooked & eco-friendly’ Indonesisch eten. Je kunt een workshop doen die je met de lokale (kook)kunst laat kennis maken, of kiezen voor het maken van Hindoe offerandes. Hier vind je nog het authentieke Bali.

Bali - Stichting PUUR Zien

EYESPIRATION PHOTO WALK

Je hebt voor de fotografie workshops geen statief nodig, enkel jouw fijnste camera om mee te fotograferen, een spiegelreflex- of systeemcamera. Ook met je smartphone leer je Anders Kijken.

De dagen zijn niet van 's morgens tot 's avonds volgepland, ik geef gemiddeld één workshop per dag, ca. 90-120 minuten. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Tussendoor houden we diverse coaching en sparring gesprekken, waarbij we geen schema volgen maar het landschap. We zijn op de plek waar we Zijn, en volgen ons gevoel.

Er is voldoende tijd om ook iets alleen te kunnen ondernemen.

We gaan naar de volgende bestemmingen: Sanur, Ubud, Sudaji (Omunity) en Singaraja. Je kunt je reis verlengen met een strandvakantie of om verder rond te reizen.

Bali - Stichting PUUR Zien

Met anders kijken de oplossing zelf (weer) kunnen Zien. Ideaal om de focus weer de goede kant op wilt krijgen. Het coaching traject is geheel naar eigen wens samen te stellen en zakelijk in te boeken.

Bali Foto Reis

Boek je eigen week mindfulness fotografie in Bali. Het is tijd voor reflectie en stress reductie. Met het prachtige eiland Bali als inspiratiebron creëren we fijne Stiltebeelden met Puur Zien.

Kalmerend en inspirerend: de relaxte reis geeft hoop en werkt helend. De lokale bevolking is vriendelijk en oprecht geïnteresseerd. Het eten (vegetarisch en veganistisch mogelijk) is werkelijk voortreffelijk en het landschap een lust voor het oog. We starten in Sanur. Na een kort verblijf reizen we door naar Omunity Bali.

Het wandelen door de rijstvelden is een oase van rust voordat we naar het hectische Ubud afreizen. Ook gaan we de Nederlandse restanten van de koloniale invloed bekijken in Singaraja. Dagelijkse sessie in ZIEN Anders Kijken met life coach en fotograaf Melanie. Je kunt deze week verlengen met een strand- of yogavakantie of een bezoek aan bijvoorbeeld het Ubud Writers & Readers Festival. (oktober)

Schema:

Dag 1-2: aankomst Denpasar, verblijf in Sanur (1 nacht)

Dag 2-5: Omunity, Sudaji landelijk Bali and Singaraja (4 nachten)

Dag 5-7: Ubud (2 nachten)

Prijs: €3000 p.p. exclusief vlucht en verzekeringen. Dagelijks 1,5 uur coaching & fotografie workshop. Verblijf op basis van volpension bij Omunity, kamer met ontbijt op de overige locaties. Vervoer dag 1 t/m 7 inbegrepen.

Mail voor meer informatie of een offerte met info@puurzien.nl of bel/Whatsapp 0650578414.


Top